Nieuws

Nieuws

Clubmatch & BBQ

Beste hondenvrienden,


We zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor onze top activiteit van het jaar, namelijk onze clubmatch! Hierin streven onze leden per klas jaarlijks naar de titel van clubkampioen. Dé kers op de taart van de vele tijd en energie die we in de opvoeding van onze hond(en) stoppen.


We hopen dit jaar opnieuw veel van onze leden en hun honden te mogen aanmoedigen op zondag 18 augustus 2019. Aarzel zeker niet om deel te nemen, het is een leuke ervaring voor elke geleider en zijn hond. Doen!


De planning is als volgt:
* 12u: aperitief gevolgd door een lekkere BBQ. Vegetarische BBQ mogelijk (vermelden bij inschrijven)

* 14u: start van de clubmatch met de puppy's, gevolgd door A, B, C en D-klas. * 18u: einde van de oefeningen; tellen van de punten (spannend! :-) )

* 18u30: prijsuitreiking

* 19u: afbraak en opruimen van de tenten en andere accommodaties (helpende handen meer dan welkom hiervoor) Nodig vrienden en familie uit om mee te komen smullen en jullie aan te moedigen tijdens de clubmatch!**** Voor de apéro + BBQ + dessert vragen wij een bijdrage van €20 voor leden; €22 voor niet-leden en €10 voor kids tem 12j.
Inschrijven kan in de kantine of via overschrijving. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 11 augustus!*****


Om deze dag voor iedereen aangenaam te laten verlopen, zijn er uiteraard enkele “kleine aanpassingen” nodig aan onze infrastructuur. We bouwen onze terreinen tijdelijk om tot 'feesttentenkamp' met alle nodige toebehoren. Uiteraard komen deze er niet vanzelf... Hiervoor zijn helpende handen meer dan welkom! 
De opbouw hiervan start op zaterdag 17 augustus vanaf 8u 's morgens tot rond de middag, afhankelijk van het aantal helpers. Wie graag een handje komt toesteken is meer dan welkom!
Graag je naam doorgeven aan de instructeurs of in de kantine.

 

Het ganse team kijkt er naar uit jullie massaal te verwelkomen op deze dag!


Groeten,

Het hondenschool Kluisbos team.

Facebook

Word lid van onze Facebook groep

Instagram

Links

OPENINGSUREN

 

Woensdag: van 19u15 tot 22u

Zondag: van 9u15 tot 12u

Gesloten op feestdagen

CONTACT

 

Adres: Buissestraat 51 9690 Kluisbergen

Email: hondenschoolkluisbos@gmail.com

Telefoon: 0474/612361

 

HondenschoolKluisbos vzw

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.